Kompatibilní verze
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 10 - 20 g frische Wildkräuter (z.B. Brennnessel, Gundelrebe, Löwenzahn, Bärlauch, Breitwegerich) und etwas mehr zum Dekorieren
- 200 g Milch
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 Messerspitze Kurkuma, gemahlen
- 60 g Polenta (siehe Tipp)
- 2 EL Essig
- 4 Eier, sehr frisch
- 45 g Ziegenfrischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Polenta
30 min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 godz. 20 min
Cremige Polenta
45 min
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 min
Risotto
30 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min