
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 130 g Parmesan in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum abgezupft
- 400 g Tomaten reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 423 kcal / 1769 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1hod. 30min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Spinat-Empanada
1hod.
Quiche mit Ofenpaprika
2hod.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2hod.
Quiche mit Ziegenkäse
1hod. 25min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1hod.
Venezianischer Zwiebelkuchen
1hod. 10min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1hod. 45min
Tarte provençale
1hod. 40min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min