Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 1 geh. TL Selleriesamen
- 1 TL Salz
- 600 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 180 g Staudensellerie, in schrägen Scheiben
- 40 g Schalotten, halbiert
- 40 g Rapskernöl
- 10 g Weißweinessig
- 150 g Buttermilch
- 150 g Blauschimmelkäse, in Stücken
- 3 - 4 Spritzer Worcestershire-Sauce
- 150 g Mortadella, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2068 kJ / 492 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30min
Mürbeteig
5min
Feine Königsberger Klopse
1h
Gefüllte Tomaten
45min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1h 50 min.
Kräuter-Mayonnaise
10min
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27h
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min