Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tassenknödel
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 3 Laugenstangen, vom Vortag (ca. 230 g), in Stücken (2 cm)
- 40 g Schalotten, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier
- 150 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ TL gekörnte Brühe - 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
Tomaten-Pfifferling-Ragout und Fertigstellung
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, große Pilze halbiert
- 8 Tomaten (600 g)
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 5 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1864 kJ / 446 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35 min
Brotknöpfle mit Salat
1h
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10 min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1h
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.