Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tassenknödel
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 3 Laugenstangen, vom Vortag (ca. 230 g), in Stücken (2 cm)
- 40 g Schalotten, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier
- 150 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ TL gekörnte Brühe - 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
Tomaten-Pfifferling-Ragout und Fertigstellung
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, große Pilze halbiert
- 8 Tomaten (600 g)
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 5 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1864 kJ / 446 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30 min
Pilz-Lasagne
2h 30min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min
Ravioli alla napoletana
1h
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1h 10 min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15 min.
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Gnocchi di patate
1h 30 min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h