Kompatibilní verze
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g pan rústico de centeno cortado en trozos
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 3 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 550 g de patatas harinosas cortadas en rodajas
- 4 huevos
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, escurrido
- aceite de oliva para regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1h
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Bacalao al horno con brócoli
1 godz. 30 min
Brazo de bacalao
1 godz. 30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Rollos de sardina al horno
30 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 Min