Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Soupe de laitue
35 min
Velouté du potager
15 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Velouté de fenouil
30 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de carottes à la coriandre
35 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min