Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Velouté du potager
15 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 Min
Soupe au chou
45 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Soupe de blette
35min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 Min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de laitue
35min
Potage Saint-Germain
45 Min