Asperges sauce romesco

Asperges sauce romesco

4.5 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 30 g d'amande émondée
  • 25 g de noisettes émondées
  • 1 gousse d'ail non pelée
  • 500 g d'eau
  • 350 - 400 g de pointes d'asperge verte extrémités filandreuses coupées
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 ½ c. à café de paprika doux en poudre
  • ¾ c. à café de sel marin
  • 2 pincée de poivre moulu
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve égouttés et coupés en morceaux
  • 80 g de tomate coupée en quartiers
  • ½ piment rouge frais (volitelně) coupé en deux et égrainé
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 917 kJ / 222 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...