Poireaux en vinaigrette de betterave

Poireaux en vinaigrette de betterave

3.5 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 600 g de jeunes poireaux (le blanc et un peu de vert), chacun coupé en trois tronçons réguliers
  • 200 g de betterave crue pelée et coupée en cubes (1 cm)
  • 3 c. à soupe de vinaigre de xérès
  • 90 g d'huile de colza pressée à froid
    90 g d'huile de tournesol, pressée à froid
  • du sel
  • 30 g de germe frais (poireau, alfalfa, betterave...), seuls ou en mélange
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 1216 kJ / 294 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...