Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 600 g de jeunes poireaux (le blanc et un peu de vert), chacun coupé en trois tronçons réguliers
- 200 g de betterave crue, pelée et coupée en cubes (1 cm)
- 3 c. à soupe de vinaigre de Xérès
- 90 g d'huile de colza, pressée à froid
- du sel
- 30 g de germes frais (poireau, alfalfa, betterave...), seuls ou en mélange
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1216 kJ / 294 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireau à la moutarde
35min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Epinards à la crème
25min
Poireaux vinaigrette
35min