Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 600 g de jeunes poireaux (le blanc et un peu de vert), chacun coupé en trois tronçons réguliers
- 200 g de betterave crue, pelée et coupée en cubes (1 cm)
- 3 c. à soupe de vinaigre de Xérès
- 90 g d'huile de colza, pressée à froid
- du sel
- 30 g de germes frais (poireau, alfalfa, betterave...), seuls ou en mélange
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1216 kJ / 294 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Poireau à la moutarde
35 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 godz. 10 min
Asperges sauce mousseline
1h
Salade de lentilles et œuf poché
40 min
Poireaux vinaigrette
35 min