
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 600 g de jeunes poireaux (le blanc et un peu de vert), chacun coupé en trois tronçons réguliers
- 200 g de betterave crue pelée et coupée en cubes (1 cm)
- 3 c. à soupe de vinaigre de Xérès
-
90
g d'huile de colza pressée à froid
nebo 90 g d'huile de tournesol pressée à froid - du sel
- 30 g de germes frais (poireau, alfalfa, betterave...), seuls ou en mélange
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 294 kcal / 1216 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1hod.
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45min
Asperges à la vinaigrette aux œufs
40min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1hod. 10min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Poireau à la moutarde
35min
Poireaux vinaigrette
35min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min