Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de topinambours, épluchés et coupés en morceaux (2-3 cm)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
- 40 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive, pour la finition
- 4 brins de cerfeuil frais équeutés, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1184 kJ / 285 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Purée potiron-orange
30 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de céleri
25 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Velouté de topinambour
45 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée panais potiron
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min