Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de topinambours, épluchés et coupés en morceaux (2-3 cm)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
- 40 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive, pour la finition
- 4 brins de cerfeuil frais équeutés, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1184 kJ / 285 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée carotte-coco
40 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Purée céleri-pomme
45 Min
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Purée de céleri
25 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 Min