Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min
Osso-buco
1h 20 min
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Thon encebollado
1h 15 min
Veau Marengo
55 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15 min
Lapin à la provençale
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15 min