
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote coupée en 2
- 70 g de carotte en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 348 kcal / 1460 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1hod.
Eglefin à la mexicaine
40min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 20min
Osso-buco
1hod. 20min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1hod. 5min
Rôti de veau et haricots verts
1hod.
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Dinde aux blettes et champignons
40min
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Navarin d'agneau
1hod. 15min