Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Veau Marengo
55 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min