Sauté de veau aux pleurotes

Sauté de veau aux pleurotes

4.7 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 30 g de beurre
  • 60 g d'échalote coupée en 2
  • 70 g de carotte en dés
  • 120 g de blanc de poireau
  • 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de pleurotes en morceaux
  • 150 g de bouillon de poule
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de cerfeuil frais effeuillé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 52 g
Kalorie 1460 kJ / 348 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...