Zařízení & příslušenství
辣牛湯
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
水2600 克
-
小牛肩肉 切塊(約2公分)300 克
-
麻油20 克
-
韓國辣椒粉1 大匙
-
蒜頭40 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
韓式大醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊(約2公分)200 克
-
蔥 切段(約5公分)75 克
-
黃豆芽 去尾75 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.8 g
Kalorie
1035.2 kJ /
247.8 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓國人天天吃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan