Kompatibilní verze
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cenouras cortadas em palitos finos
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de curcuma em pó
- 400 g grão cozido escorrido
- 50 g pasta de sésamo (tahini)
- ½ limão, só o sumo
- ½ dente de alho s/ o gérmen
- 1 c. chá de pasta de miso (volitelně)
- 2 c. sopa de azeite extra virgem, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal marinho
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de paprika, mais q.b. p/ temperar
- 20 g água
- ¼ couve-flor crua, cortada em floretes (ou outro vegetal cru como a cenoura ou aipo em palitos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 Min
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35 dk
Poppadoms
50 Min
Palitos de queijo com pesto
1h 30 min
Bulgur de laranja com legumes assados - TM5
Keine Bewertungen
Cevada com ratatouille
40 Min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55 Min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 godz. 25 min
Molho pesto
5 Min
Húmus de beterraba
5 Min
Húmus
10 Min