Gwinganna Barramundi escabeche

Gwinganna Barramundi escabeche

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
6 portions

Suroviny

  • brown onion cut into quarters
    ½
  • garlic cloves
    3
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)
    1
  • celery stalk cut into pieces (3 cm)
    1
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • piece fresh turmeric peeled
    3 cm
  • extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle
    180 g
  • tomato paste
    2 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • fennel seeds
    ½ tsp
  • cinnamon quill
    1
  • star anise
    3
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ground sweet paprika
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • saffron threads
    1 pinch
  • orange juice
    250 g
  • rice wine vinegar
    125 g
  • white wine vinegar
    60 g
  • mirin
    1 tsp
  • water
    625 g
  • coconut sugar
    30 g
  • barramundi fillets skinless (approx.140 g each)
    6
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • cherry tomatoes
    6
  • carrot peeled into ribbons
    1
  • red capsicum finely sliced
    1
  • fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing
    1
  • zucchini peeled into ribbons
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 516.5 kcal / 2161 kJ
Protein 30.8 g
Tuk 33.6 g
Sacharidy 20.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sodík 134.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...