Kompatibilní verze
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 238.3 mg
Alternativní recepty
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Thirty second whole orange cake
1h 15min