Kompatibilní verze
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 238.3 mg
Alternativní recepty
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Crumble muffins
35 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Banana oat clusters
55 min
Pumpkin Risotto
50 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Zucchini cheddar slice
45min
Delicious lemon pudding
55 min