Zařízení & příslušenství
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
238.3 mg
Protein
19.3 g
Kalorie
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
10.2 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Versatile smooth soup
45 Min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Grace's family biscuits
45 Min