Kompatibilní verze
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 796.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Kaffir lime granita
40 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Classic zabaglione
15 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Sicilian prawn salad
40 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min