Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 900.7 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken San Fernando
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef Burgundy
1h 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Citrus seafood salad
1h