Pork fillet with mustard

Pork fillet with mustard

4.1 29 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • dry vermouth or Madeira wine
    75 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • brown onion cut into halves
    60 g
  • garlic clove
    1
  • seeded wholegrain mustard
    2 tsp
  • hot English mustard
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • pork fillet cut into thin slices (1 cm)
    450 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    100 g
  • crème fraîche
    2 tsp
  • cornflour
    2 - 3 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    1 - 2 sprigs

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 229.5 kcal / 964.8 kJ
Protein 27.8 g
Tuk 11.5 g
Sacharidy 3.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sodík 900.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...