Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 900.7 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Chicken à la king
40min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef Burgundy
1h 45min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min