
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 450 g pork fillet cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 229.5 kcal / 964.8 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Sodík
- 900.7 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Chicken à la king
40 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min