Zařízení & příslušenství
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů bílého jogurtu
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
4 čajové lžičky kari koření
-
2 čajové lžičky třtinového cukru
-
1 špetka soli
-
4 steaky z lososa (cca 700 gramů)
-
500 gramů vody
-
400 gramů mražených zelených fazolek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36.6 g
Kalorie
1845 kJ /
441 kcal
Tuk
28.4 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Máme tě rádi, mami
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min.