Zařízení & příslušenství
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů bílého jogurtu
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
4 čajové lžičky kari koření
-
2 čajové lžičky třtinového cukru
-
1 špetka soli
-
4 steaky z lososa (cca 700 gramů)
-
500 gramů vody
-
400 gramů mražených zelených fazolek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36.6 g
Kalorie
1845 kJ /
441 kcal
Tuk
28.4 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Máme tě rádi, mami
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Arašídová polévka
40min.
Cibule plněné šunkou
1hod.
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Zmrzlina z lískových oříšků
12hod. 45min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.