Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kochstück
- 100 g Roggenkörner
- 350 g Wasser
- 30 g Leinsamen
- 50 g Haferflocken
- 50 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Butter, kalt
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sonnenblumenkerne zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Müsliweckerl
15h 30 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 godz.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min