Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mattonelle all'arancia
- 2 arance, preferibilmente biologiche, le zeste (senza la parte bianca) e il succo filtrato
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
Crema all'arancia
- 100 g di latte
- 2 uova
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di zucchero
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1051 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Éclair ciocco-caffé
12u.
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20p
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20p
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 godz. 25 min
Proibition punch
10min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Flan patissier
2 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h