
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mattonelle all'arancia
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 2 arance preferibilmente biologiche, le zeste (senza la parte bianca) e il succo filtrato
Crema all'arancia
- 100 g di latte
- 2 uova
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di zucchero
- 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 250 kcal / 1051 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Sacharidy
- 32.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone farcito
6hod. 45min
Crema pasticcera
15min
Torta del cardinale
3hod. 30min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1hod. 20min
Panna cotta alla crema al whisky
4hod. 30min
Caribbean cocktail
15min
Burro bianco allo champagne
20min
Cheesecake polacca
1hod. 30min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema tartufo
12hod. 20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min