Zařízení & příslušenství
Anise-cured salmon
Příprava 10min.
Celkový 14hod. 10min.
10 portions
Suroviny
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4655.3 mg
Protein
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tuk
11.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Festive lobster pâté
4hod. 45min.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Turmeric and tequila
24hod. 10min.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1hod. 55min.
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min.
Malay-style coconut chicken
25hod. 40min.
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min.
Steamed asparagus with caper crumbs
30min.
Chicken liver pâté
2hod. 20min.
Chicken Liver Pate
25min.
Scallops with pea purée
25min.