Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 7251.2 mg
Alternativní recepty
Smashed pea and bean dip
30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Oysters with lime granita
5 Min
Nam Jim
10min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Prawn and mushroom crepes
50 min
Scallops with pea purée
25min
Miso dressing
5 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Citrus seafood salad
1h
Caramelised onion jam gravy
2h 5min