Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Gratin de chou-fleur au kasha
1 godz. 5 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1ωρ. 10 λεπτ.
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Parmentier de poisson et chou vert
1ωρ. 25 λεπτ.
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 Min
Purée de céleri
25 Min