Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Quiche à la courge musquée de Provence
1 Std. 10 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1 godz. 5 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Purée céleri-pomme
45min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Purée de céleri
25 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min