Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Alicuit de canard
1 Std.
Axoa d'agneau
55 min
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min
Lapin marengo
1 Std.
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Aillade de veau
1h 30min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.