Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 8 Stück
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Gambas Piri-Piri
25 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Muscheln mit Tomatensauce
40min