Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 8 Stück
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Focaccia Tonnata
1h 30 min.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Schwarze Linguine
45min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min.
Sansibar-Sojasauce
1h
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Gambas Piri-Piri
25 min.
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min