Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 3 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 400 g Süßkartoffeln, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 350 g Kartoffeln, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
- 200 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 4 Seelachsfilets (à ca. 150 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- 30 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2050 kJ / 491 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2h
Cajun-Hähnchen mit Süßkartoffelpüree
45 min
Schnitzel mit Süßkartoffel-Speck-Püree
45 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1h
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Lachs mit Tomatenkruste und Süßkartoffelpüree
40 min