Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g feijão-verde descongelado
- 150 g queijo mozarela fresco
- 150 g queijo-creme
- 10 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ regar
- 50 g molho pesto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3067 kJ / 734 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panquecas com queijo de barrar
30min
Miniquiches de brócolos e Roquefort
50min
Tarte de beterraba e feta
1h 40min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Snack sem açúcar
10 min
Tabule com bulgur
30min
Tarte de espargos
1h
Croquetes de queijo e espinafres
30min
Medalhões de quinoa
50min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30min