Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 230 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g feijão-verde descongelado
- 150 g queijo mozarela fresco
- 150 g queijo-creme
- 10 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ regar
- 50 g molho pesto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3067 kJ / 734 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Assado de lentilhas
2sa 25 dk
Piza vegetariana
1h 45 min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6sa
Tarte de beterraba e favas
1h 30min
Húmus de cenoura
15min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20 min
Folhado de seitan
45 Min
Medalhões de quinoa
50 Min
Pão dos 3 ás sem glúten
1 Std.
Quiches despidas
50 Min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Quiche rápida de queijo e ervilhas
40 Min