Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Cardo a la cerveza
25 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Guarnición de lombarda
30 min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Acelgas en adobillo
40 Min
Ensalada de lombarda y pera
10min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min