Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 min