Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů červené čočky
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- 1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 svazek čerstvé pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Arašídová polévka
40 Min
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Zapečená rýže se zeleninou
1 Std.
Hrášková dobrota
7 phút
Krémová polenta s pórkem
1 Std. 5 Min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Mug cake s jablky a rozinkami
25 Min
Palak Paneer
45 Min