Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů červené čočky
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- 1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 svazek čerstvé pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25 min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40 Min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Červená smetanová čočka
15min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 Min
Pesto z dýňových semínek
10 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 Std. 20 Min
Chilli con soya
45 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.