Zařízení & příslušenství
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů červené čočky
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
600 gramů vody
-
¾ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
200 gramů smetany
-
1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
1 svazek čerstvé pažitky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
1166 kJ /
279 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Houbové quinotto
30min.
Batátové lívance s chilli salsou
40min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Červená smetanová čočka
15min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.