Kompatibilní verze
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min