Kompatibilní verze
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min.
Insalata di polpo mediterranea
4h
Capesante glassate alla melagrana
50 min.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min.
Vellutata di patate e capesante (Bimby Friend)
30 Min
Crema di patate con polpo
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1u. 10min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 godz. 30 min