
Kompatibilní verze
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a tocchetti
- polpo fresco 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 347 kcal / 1452 kJ
- Protein
- 31.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4hod.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Crema di patate con polpo
1hod.
Tonno in agrodolce
1hod.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.