Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
TM6 TM5

Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano

3.2 (84 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti
  • polpo fresco, 4 tentacoli
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • fili di erba cipollina fresca

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1452 kJ / 347 kcal
Protein
31.6 g
Sacharidy
34.2 g
Tuk
8.8 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty