![Espagueti a la vóngole Espagueti a la vóngole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E270ACB3-F444-4658-BEDC-F6D9214EF807/Derivates/e5132125-77ec-462d-af05-4b3304ee6d9c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de almejas frescas
- 2 litros de agua
- 2 cucharadas de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 400 g de espaguetis
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30 min
Pasta con mejillones
1h 5 min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50 Min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30 min
Pappardelle con bogavante
1 Std.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 Std.