Espagueti a la vóngole

Espagueti a la vóngole

4.7 147 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
6 raciones

Suroviny

  • de almejas frescas
    750 g
  • de agua
    2 litros
  • de sal gorda
    2 cucharadas
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
    10 - 12 ramitas
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate troceado en conserva
    800 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • pimienta de Cayena seca entera
    1
  • de espaguetis
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 364 kcal / 1521 kJ
Protein 15.6 g
Tuk 10.2 g
Sacharidy 52.6 g
Vláknina 4.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...