Espagueti a la vóngole

Espagueti a la vóngole

4.7 149 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 750 g de almejas frescas
  • 2 litros de agua
  • 2 cucharadas de sal gorda
  • 4 dientes de ajo
  • 10 - 12 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de tomate troceado en conserva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 pimienta de Cayena seca entera
  • 400 g de espaguetis

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 15.6 g
Kalorie 1521 kJ / 364 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 52.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...