
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de almejas frescas
- 2 litros de agua
- 2 cucharadas de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 400 g de espaguetis
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 364 kcal / 1521 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1hod.
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Penne alla puttanesca
20min
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20hod.
Espaguetis integrales con almejas
1hod. 10min
Pasta con mejillones
1hod. 5min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1hod.
Zarzuela de pescados y mariscos
1hod.
Espaguetis negros con gambas agridulces
30min
Espaguetis integrales con mejillones
45min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30min