Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para dorar la carne)
- 80 g de puerro en rodajas
- 200 g de zanahorias (peladas y cortadas en rodajas)
- 1000 g de morcillo de ternera (en trozos de 3x3 cm)
- 3 pimientos choriceros (limpios, sin tallos ni semillas)
- 100 g de salsa de tomate
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 12 patatas pequeñas (aprox. 500 g)
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2495 kJ / 597 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 48.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 528.7 mg
Alternativní recepty
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Carcamusas de Toledo
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Patatas a la riojana
40min
Pollo a la cazadora
40min
Marmitako de salmón
1h
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 Min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Pochas a la navarra
40min
Marmitako
40min