Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mandorle pelate e tostate (vedere consigli)
- 50 g di strutto
- 125 g di miele, preferibilmente di fichi
- 120 g di acqua
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere (volitelně)
- 1 arancia, la scorza grattugiata (volitelně)
- semi di sesamo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Chiacchiere
1h 35min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pizza rustica lucana
1h 15min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pastiera
15u.
Ciambella ciociara
3 Std.
Taralli al limoncello
45min