Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mandorle pelate e tostate (vedere consigli)
- 50 g di strutto
- 125 g di miele, preferibilmente di fichi
- 120 g di acqua
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere (volitelně)
- 1 arancia, la scorza grattugiata (volitelně)
- semi di sesamo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Baccalà fritto in pastella
1h 10 min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Bocconotto
2h
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Presnitz
2h
Parrozzo
1h 10 min
Mostaccioli al mosto cotto
1u.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min