
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mandorle pelate e tostate (vedere consigli)
- 50 g di strutto
- 125 g di miele preferibilmente di fichi
- 120 g di acqua
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere (volitelně)
- 1 arancia la scorza grattugiata (volitelně)
- semi di sesamo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 93 kcal / 389 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Casatiello dolce (con lievito madre)
19hod.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Roccocò
2hod.
Babà analcolico alle fragole
3hod. 30min
Struffoli
1hod.
Mostaccioli al mosto cotto
1hod.
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Piccole pastiere
2hod.
Graffe di Carnevale
4hod.
Chiacchiere
1hod. 35min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Torta Babà napoletana
8hod.