Raffioli napoletani

Raffioli napoletani

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
20 pezzi

Suroviny

Raffioli
  • albumi
    2
  • uova
    2
  • tuorli d'uovo
    2
  • di zucchero
    170 g
  • di ammoniaca per dolci
    ½ cucchiaino
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
    1
  • di farina tipo 00
    200 g
  • confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
  • di zucchero
    200 g
  • di albume
    35 g
  • di succo di limone
    4 gocce

Nutriční hodnoty na 20 pezzi

Kalorie 2709 kcal / 11334 kJ
Protein 55.8 g
Tuk 22.3 g
Sacharidy 571.4 g
Vláknina 6.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...