Raffioli napoletani

Raffioli napoletani

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
20 pezzi

Suroviny

Raffioli
  • 2 albumi
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 170 g zucchero
  • ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
  • 200 g di farina tipo 00
  • confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
  • 200 g zucchero
  • 35 g di albume
  • 4 gocce di succo di limone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 20 pezzi

Protein 55.8 g
Kalorie 11334 kJ / 2709 kcal
Tuk 22.3 g
Vláknina 6.1 g
Sacharidy 571.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...