
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 20 pezzi
- Kalorie
- 2709 kcal / 11334 kJ
- Protein
- 55.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 571.4 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Casatiello dolce (con lievito madre)
19hod.
Struffoli di Natale (TM6)
1hod.
Roccocò
2hod.
Struffoli
1hod.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Pastiera
15hod.
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Taralli sugna e pepe
4hod.
Panini napoletani
5hod. 20min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Pizza di scarola
3hod. 30min
Torta Babà napoletana
8hod.