Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 20 pezzi
- Kalorie
- 11334 kJ / 2709 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 571.4 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Sfogliatelle frolle
2u. 30min
Struffoli
1 Std.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Babà napoletano
3 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Roccocò
2h
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Torta Babà napoletana
8h