
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 275 kcal / 1151 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux
2hod.
Pasta Choux
2hod.
Profiteroles
2hod.
Babà analcolico alle fragole
3hod. 30min
Cupolette al limone
9hod.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Pastiera
15hod.
Babà napoletano
3hod.
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1hod.
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Torta Babà napoletana
8hod.