Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux al cacao
1h 10min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Bignè alla crema di funghi e speck
1 godz. 35 min
Piccole cassatine al forno
2h
Pasta biscotto
1h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Babà napoletana
8h