Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Cupolette al limone
9 Std.
Pasta biscotto
1h
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Profiteroles
2h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min