Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
TM31 TM5 TM6

Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 210 g di latte intero
  • 10 g di sciroppo di glucosio
  • 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di gelatina in polvere
  • 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 35 g di pasta di nocciole

Nutriční hodnoty
na 1 Ricetta completa
Kalorie
14681 kJ / 3509 kcal
Protein
44 g
Sacharidy
212 g
Tuk
282 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty