
Kompatibilní verze
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 212 g
- Tuk
- 282 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Choux
2hod.
Profiteroles
2hod.
Glassa al burro
10min
Albumi montati a neve
5min
Panna cotta
6hod. 30min
Dacquoise ai lamponi
3hod.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3hod. 30min
Mousse al caramello salato
5hod. 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5hod.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min