Kompatibilní verze
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 212 g
- Tuk
- 282 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello salato
1h
Cream tart
4 Std.
Cioccolato temperato
15 min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Crema al caramello salato
1h 10min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min