Kompatibilní verze
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 212 g
- Tuk
- 282 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Crema tartufo
12h 20min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.