Kompatibilní verze
Zapiekanka makaronowa z owocami morza i beszamelem bez laktozy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Makaron
- 1500 g wody
- 1 łyżka soli
- 300 g makaronu, suchego, typu kolanka
Owoce morza
- 15 g oliwy z oliwek
- 500 g mieszanki owoców morza, mrożonej
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta pieprzu, mielonego
Beszamel bez laktozy
- 25 g oliwy z oliwek
- 35 g masła migdałowego, jasnego
- 40 g mąki pszennej
- 300 g wody
- ½ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 5 - 10 gałązek szczypiorku, świeżego, posiekanego, do dekoracji (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2423.8 kJ / 578.9 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 69.9 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorsz w panierce z pietruszki na soczewicy z warzywami
1 Std. 10 Min
Makaron z krewetkami i porem
30min
Krewetki i kalmary z selerem naciowym
30min
Kurczak w winie
1h 50min
Krewetki zapiekane w sosie śmietanowym
45min
Makaron penne z małżami
1h 5min
Gulasz jagnięcy z ziemniakami i szafranem
2h
Zapiekanka z wołowiny z warzywami
1h 20min
Ziołowa frittata z ricottą
55min
Dip z karczochów i tofu
5min
Kremowe gratin z jarmużu
55min
Tagliatelle z krewetkami
30min