Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Lachsforellen-Wrap mit Avocado-Mango-Salsa
50min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 godz.
Focaccia Tonnata
1h 30 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Schwarze Linguine
45 min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h