Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 dk
Gefüllte mediterrane Baguettes
3hod. 10min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 dk
Krabben-Päckchen
35 dk
Spargel-Papaya-Cocktail
35 dk
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 dk
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2hod. 10min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Skrei mit Muschelragout
1ωρ. 45 λεπτ.
Schwarze Linguine
45 λεπτ.