
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter in Stücken
- 200 g Feta in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 505 kcal / 2114 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1hod.
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Lachs-Burger
25min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1hod. 10min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1hod.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1hod. 30min