Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
TM6 TM5

Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)

4.5 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g Wasser
  • 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 Schalotte
  • 70 g Butter, in Stücken
  • 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
  • 1 Ei
  • ¼ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
  • 8 Blätter Filoteig (200 g)
  • 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2114 kJ / 505 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
32 g
Tuk
31 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty