
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 440 g Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr
- 3 Eier
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 12 Stück Riesengarnelen, roh, ungeschält (siehe Tipp)
- 40 g Parmesan
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frisches Basilikum Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers
- 2 Bio-Limetten
- 3 Schalotten halbiert
- 2 EL Butter
- 50 g Sherry
- 2 EL Honig
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 579 kcal / 2424 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Schwarze Linguine
45min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Vitello Tonnato
48hod.