Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr
- 3 Eier
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 12 Stück Riesengarnelen, roh, ungeschält (siehe Tipp)
- 40 g Parmesan
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers
- 2 Bio-Limetten
- 3 Schalotten, halbiert
- 2 EL Butter
- 50 g Sherry
- 2 EL Honig
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 Std. 20 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Teriyaki-Lachs
40min