Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr
- 3 Eier
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 12 Stück Riesengarnelen, roh, ungeschält (siehe Tipp)
- 40 g Parmesan
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers
- 2 Bio-Limetten
- 3 Schalotten, halbiert
- 2 EL Butter
- 50 g Sherry
- 2 EL Honig
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min
Shrimpscocktail mit Zitrusvinaigrette
1 Std.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Linguine mit Garnelen
35min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 Std. 10 Min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min