
Zařízení & příslušenství
Petisús (éclairs)
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min
60 unidades
Suroviny
Crema pastelera
-
de leche500 g
-
de harina de repostería60 g
-
huevos2
-
yemas de huevo2
-
de azúcar vainillado1 cucharada
-
de azúcar70 g
Masa choux
-
de leche120 g
-
de agua130 g
-
de mantequilla100 g
-
de sal1 pellizco
-
de azúcar5 g
-
de harina de repostería160 g
-
huevos (60-65 g c/u)4
Glaseado y montaje
-
de azúcar glas200 g
-
clara de huevo1
-
de zumo de limón4 - 5 gotas
Nutriční hodnoty na 1 unidad
Kalorie
65 kcal /
270 kJ
Protein
1.88 g
Tuk
2.88 g
Sacharidy
7.78 g
Vláknina
0.12 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Repostería
80 recept
Španělsko
Španělsko