Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 270 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Sacharidy
- 7.78 g
- Tuk
- 2.88 g
- Vláknina
- 0.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Rosquillas
30 Min
Pastas de té rizadas
40 λεπτ.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min
Canutillos de crema
3ωρ.
Crema pastelera
10 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Masa choux
2 Std.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Brazo de gitano
3ωρ.
Bambas de nata
1ωρ. 50 λεπτ.