Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 50 g masła, miękkiego
-
1
łyżeczka białego octu winnego
nebo 1 łyżeczka grappy - ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 631.8 kJ / 151 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10 min
Czeska pasta piwna
1h 10 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Dip serowy
10 min
Pasta z oliwek
5 min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Tapenada
5 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min