Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 50 g masła, miękkiego
-
1
łyżeczka białego octu winnego
nebo 1 łyżeczka grappy - ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 631.8 kJ / 151 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Kawior z pieczarek
30 min
Gremolata z parmezanem
5 min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta z sera owczego
10min
Pasta Taramosalata
15 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Włoskie masło ziołowe
5 min