Gorgonzola cheesecakes with pear jam

Gorgonzola cheesecakes with pear jam

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
12 pieces

Suroviny

  • unsalted butter plus extra for greasing
    60 g
  • blanched almonds
    10 g
  • buckwheat groats
    20 g
  • fresh sage leaves only
    1 sprig
  • salt
    1 pinch
  • walnuts
    70 g
  • dried pear
    80 g
  • cream cheese
    100 g
  • Gorgonzola cheese (dolce or soft)
    120 g
  • egg
    1
  • lemon juice
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    45 g
  • water
    40 g
  • brown sugar
    25 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh thyme leaves, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 197.4 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 786.5 kJ / 187.3 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...