Zařízení & příslušenství
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Příprava 20min.
Celkový 45min.
12 pieces
Suroviny
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
197.4 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
786.5 kJ /
187.3 kcal
Tuk
15.5 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Tea
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Black forest pavlova stack
5hod. 30min.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min.
Frangipane cake
1hod. 45min.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2hod. 30min.
Panforte
1hod. 30min.
Béarnaise sauce
10min.
Chilli creamed corn
40min.
Oysters with lime granita
5min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4hod. 20min.
Pear and chocolate frangipane
2hod.