Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 64.4 mg
Alternativní recepty
Risotto verde (TM6)
30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Silverbeet dahl
8h 40min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min