Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 64.4 mg
Alternativní recepty
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Summer dahl
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Silverbeet dahl
8h 40min
Gwinganna biryani (TM6)
25 Std. 20 Min