Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g buckwheat groats
- 600 g water
- ½ tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- 1 garlic clove
- 250 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 80 g white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and outer leaves removed
- 1 tbsp pine nuts
- 25 g Parmesan cheese, shaved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 638.3 kJ / 152 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 849.3 mg
Alternativní recepty
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4u. 35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min