Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per Shumai
- 50 g di acqua
- 180 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 1 uovo
Ripieno e finitura
- 400 g di funghi, freschi, misti (ad es. shiitake, champignon, gallinacci)
- 5 g di zenzero fresco, a fettine sottili
- 50 g di carota, a pezzi
- 30 g di olio
- olio per ungere
- 120 g di riso
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 172 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Dip di datteri e curry
5 min
Coulis di frutta
10min
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Gratin dauphinois
50min
Feta al cartoccio
25 min
Burrito
45 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Pastilla di pollo
1 Std. 10 Min
Mini-donuts
2 godz. 45 min
Pizza turca - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Lasagne
2 Std.