
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per Shumai
- 50 g di acqua
- 180 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 1 uovo
Ripieno e finitura
- 400 g di funghi, freschi, misti (ad es. shiitake, champignon, gallinacci)
- 5 g di zenzero fresco, a fettine sottili
- 50 g di carota, a pezzi
- 30 g di olio
- olio per ungere
- 120 g di riso
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 172 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Panini con insalata di uova
15min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Korma alla pescatora
Žádné hodnocení
Pad thai con pollo
20min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1hod. 20min
Fonduta moitié-moitié
20min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1hod.
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Butter chicken
50min
Empanada di tonno
1hod. 10min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Žádné hodnocení