綜合海陸燉鍋

綜合海陸燉鍋

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 奶油
    20 克
  • 西班牙辣味香腸 切段(約2.5公分)
    150 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蕃茄糊
    80 克
  • 黑糖
    10 克
  • 罐頭番茄 去皮,切丁(約1公分)
    400 克
  • 西洋芹 切段(約1公分)
    130 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 百里香
    1 大匙
  • 墨西哥TACO香料
    1 大匙
  • 凱宴辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 250 克
  • 草蝦 去殼,去腸泥
    200 克
  • 新鮮巴西利 少許,切碎

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.1 g
Kalorie 1772.8 kJ / 424.1 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 25.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...