
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan in Stücken
- 1 Bund Petersilie ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 80 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 Sardellenfilets, in Öl abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt abgetropft
- 15 Oliven, schwarz, entsteint halbiert
- 15 Oliven, grün, entsteint halbiert
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 348 kcal / 1459 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta alla Putanesca
45min
Risotto milanese
35min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2hod.
Pissaladière
1hod. 20min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Sauce all'amatriciana
20min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1hod.
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Sauce all'Arrabiata
25min
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min