Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 80 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, konserviert
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 15 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 15 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1459 kJ / 348 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min
Pasta e Fagioli
35 Min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Sauce all'amatriciana
20 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pasta alla Putanesca
45min