Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Semmelbrösel
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 400 g Faschiertes (vom Lamm)
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose mit Saft
- 100 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 3 EL Tomatenmark
- 3 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2j 45 menit
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Moussaka
1h 15min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1j 50 menit
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7h 30min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Coq au vin
3 Std.
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min