Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pestocreme
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 80 g Olivenöl
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Mandeln
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Frischkäse
Nudelgericht
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (ca. 4 cm)
- 300 g Penne (z.B. von Barilla; Garzeit ca. 11 Minuten)
- 300 g Kartoffeln, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3302 kJ / 789 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1u.
Auberginen-Pasta
30 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Gemüsefrikassee mit Duftreis
1u.
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 Std. 20 Min
Ratatouille-Pasta
40min