Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 411 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sizilianischer Garnelensalat
40 menit
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Zitronen-Hähnchen
50min
Spargel-Scampi-Terrine
10j
Rindfleisch-Tatar
30min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 menit
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 menit
Bouillabaisse
1 godz.
Garnelensalat
25min