Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, rot, getrocknet, klein, entkernt
- 2 Tomaten, reif, geviertelt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zur Dekoration
- 60 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 Salzzitrone, geachtelt (volitelně)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 600 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in 4 Stücken
- 1 grüne Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 20 Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1582 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Seeteufel in Sauce
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1hod. 10min